Easybusiness

Easybusiness este cea mai noua si inteligenta aplicatie de valorificarea bazei de date Kompass de peste 4,7 milioane companii si 15,2 milioane manageri.

Folosind cele 30 de criterii de filtrare a datelor, cu Easybusiness poti segmenta si targeta foarte precis companiile de care esti interesat. Folosind aceasta aplicatie inteligenta poti:


  • crea si combina logic selectiile;
  • salva cautarile;
  • exporta datele in format text, tabelar sau baza de date, astfel incat sa le poti folosi in campanii de generare de leaduri de vanzari sau in campanii de marketing;
  • insera comentarii si note de lucru in legatura cu fiecare companie din selectie;
  • prelucra informatiile in format statistic si in format grafic cu privire la listele generate, usurandu-ti astfel deciziile, folosind modulul specializat "Marketing Analysis"
  • evalua firmele cu ajutorul modulului specializat "Financial Information"


Este un instrument avansat ce iti permite selectarea celor mai buni prospecti la cele mai reduse costuri.

Aplicatia poate fi folosita de toate departamentele din cadrul companiei, de catre un numar nelimitat de specialisti, fiecare dintre acestia avand propriul sau spatiu de lucru. Folosind modulul specializat "Executive", la nivel de companie, se asigura un acces de tip administrator pentru a creea utilizatori si pentru a acorda drepturi de acces si pentru a distribui unitatile de credit disponibile si pentru a accesa statisticile de lucru ale fiecarui utilizator.

Afla cum pot folsi Easybusiness managerii de vanzari, marketing, productie, resurse umane sau departamentele tehnice din compania ta, urmarind filmul de mai sus sau .


Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza un consultant Kompass.