In fata concurentei

Kompass iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru a te pozitiona in fata concurentei, aceste a fiind afisate atunci cand un utilizator cauta unul dintre produsele din oferta ta. Cu:

 • Top Link
  Este o combinatie de propozitii de pana la 100 de caractere care sa descrie cat mai bine activitatea firmai tale si care se afiseaza in top-ul paginilor cu listele de companii rezultate in urma cautarilor.
  Afisarea acestui link este legata de un cod de grupe de produse (5 digiti) sau de produs (7 digiti) din clasificarea Kompass.
  Esti primul in pagina cu lista de rezultate. Combinatia de cuvinte poate fi schimbata la fiecare perioada de 3 luni.

 • Top 3
  Compania ta este afisata pe una din primele 3 pozitii in paginile cu listele de companii rezultate in urma cautarilor. Afisarea este legata de un cod de grupe de produse (5 digiti) sau de produs (7 digiti) din clasificarea Kompass.

 • Square banner (expandabil)
  Este un banner de 300x250 pixeli care se poate expanda la 300x600 de pixeli, afisabil in partea dreapta a paginilor cu listele de companii rezultate in urma cautarilor.
  Afisarea este legata de un cod de grupe de produse (5 digiti) sau de produs (7 digiti) din clasificarea Kompass.


Esti permanent in fata concurentei. Alte elemente care te pot pozitiona in fata competitorilor sunt:

Utilizeaza aplicatiile inteligente de valorificare a bazelor de date Kompass - si Kompass.com - pentru a avea acces la informatii vitale inaintea concurentei.

Foloseste , pentru a cumpara mai avantajos.

Mai mult despre cum poti sa-ti creezi avantaje competitive poti afla un consultant Kompass.