Kompass.com

Calitatea de abonat al Kompass.com iti permite accesul permanent la toate resursele si serviciile portalului. Poti astfel efectua cautari nelimitate in baza de date cu peste 4.7 milioane de companii, 15,2 milioane de persoane de decizie si peste 29 de milioane de produse si servicii.

Folosind facilitatile de cautare avansata, cu peste 30 de criterii de selectie, sau cautarea ghidata dupa structura nomenclatorului Kompass, poti sa identifici imediat segmentul de interes pentru tine.

Specialistii companiei tale, din marketing, vanzari, achizitii, sau cei din departamentele tehnice, au acces complet si nelimitat la toate informatiile din profilele tuturor companiilor din portal, la oferta lor de produse si servicii, putand intra in contact direct cu oricare dintre persoanele de decizie ale firmelor de interes.

Folosind listele de companii rezultate in urma selectiilor pot fi exportate in format tabelar sau baze de date pentru a fi folosite in campanii de vanzari sau .

Pentru specialistii in achizitii, Kompass.com are integrat un sistem avansat de procesare a ce iti da posibilitatea de a reduce costurile de aprovizionare, specialistii tai puterea de a negocia cele mai bune conditii de la cei mai potriviti furnizori.

Nu uita sa te la randul tau. Asigura-te ca oferta ta este in Kompass pentru a putea fi vazuta de catre cei care cauta ceea ce tu poti livra.

Pentru a intelege mai bine cum poate fi folosit portalul Kompass.com in beneficiul firmei tale trimite un mesaj si un te va contacta.