Manageri

Toate persoanele cheie din firma ta pot deveni mai eficiente folosind resursele Kompass. Este important sa le asiguri accesul la aplicatiile si datele din Kompass, chiar si in regim gratuit, pentru a avea rezultate mai bune si pentru a contribui la dezvoltarea firmei.

Nu exista o limita privind persoanele care pot folosi Kompass intr-o companie.

Include in profilul Kompass toti managerii, cu detalii directe de contact, astfel incat utilizatorii sa ii poata contacta direct atunci cand sunt interesati de o colaborare cu firma ta. Spre exemplu, cei interesati sa cumpere sa il poata contacta direct pe responsabilul de vanzari pentru a primi o oferta imediat. Datele lor de contact direct nu sunt publicabile, sunt folosite doar pentru serviciile Kompass.

Este important pentru compania ta ca in profilul Kompass sa fie inclusi responsabilii departamentelor comerciale, vanzari si achizitii, marketing, tehnic si bineinteles managementul superior al firmei. Si cei de la financiar, resurse umane, IT sau CRM pot la felde bine sa fie mai performanti folosind Kompass.

Chiar si pentru serviciile de Prospectare cu plata, investitia pentru a putea asigura accesul mai multor specialisti la serviciile Kompass este redusa. Costurile parolelor multiple pentru accesul la resursele Kompass cresc doar cu 10% pentru fiecare utilizator suplimentar.

Daca doresti mai multe informatii, contacteaza un consultant Kompass.