Parteneri

Kompass ii poate ajuta pe profesionistii in afaceri sa isi dezvolte afacerea si sa o faca mai profitabila, prin cresterea vanzarilor sau reducerea costurilor de achizitii. Kompass este de asemenea un instrument excelent pentru marketing, promovare si pentru gasirea unor parteneri noi de afaceri.

Dupa ce ati identifificat noi clienti, furnizori sau parteneri, este important sa asigurati ca acestia sunt de incredere si sa aflati pana la ce nivel va puteti expune in relatia comerciala cu fiecare. De aceea, in parteneriat cu COFACE ROMANIA, oferim si produse speciale pentru managementul riscului.


Extinderea bazei de date de prospecti pentru serviciile de Direct Marketing, ce utilizeaza trimiterea de mesaje SMS sau MMS, catre 4,000,000 de abonati VODAFONE ROMANIA, ne permite extinderea acestui tip de servicii si catre segmentul B2C.


In parteneriat cu MICROSOFT ROMANIA, oferim posibilitatea achizitionarii serviciilor de cloud OFFICE 365, servicii ce pot contribui decisiv la o reorganizare eficienta a activitatilor de comunicare si gestionare a documentelor in companii.


Pentru companiile ce nu sunt eligibile pentru Kompass datorita activitatii in afara ariei B2B, sau care nu au marimea necesara folosirii acestui produs, am dezvoltat o sectiune speciala PRODUCTIVITATE in portalul DOINGBUSINESS.RO, pentru ai ajuta sa-si construiasca o prezenta online eficienta si adecvata specificului lor. Si clientii de Kompass, interesati de acest segment de companii, pot beneficia de promovare in aceasta sectiune a portalului, la un cost preferential.